MENIU

Prefectul Capitalei, explicații după incendiul din Pasajul Unirii. Ce s-a întâmplat cu mașina pompierilor

Foto: ISU Bucuresti Ilfov

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a ajuns marţi la locul accidentului din Pasajul Unirii, unde a ars un autoturism. Prefectul a explicat că înmulțirea blocajelor la intrarea în pasaj are legătură cu faptul că șoferii nu mai acordă atenție semnalizării de gabarit.

Până când va fi evacuat fumul, pasajul va rămâne închis, probabil o jumătate de oră sau o oră”, a spus Toni Greblă, informează News.ro.

El a precizat că ventilaţia pasajului Unirii este făcută pentru un trafic normal. ”În momentul în care ia foc un autovehicul în interiorul pasajului este nomal, cantitatea de fum să fie mai mare, iar evacuarea să nu fie făcută instantaneu ci necesită o jumătate de oră, o oră”, a spus el, precizând că ”pentru a preveni orice fel de incident, participanţii au fost evacuaţi până la restabilirea unei atmosfere normale în pasaj”. ”Repet, e un incident de trafic, în pasaj s-a întâmplat să ia foc un autoturism”, a mai afirmat Greblă.

Despre blocajele care au avut loc în Pasajul Unirii, după refacerea acestuia, prefectul Capitalei a arătat că ”probabil după deschidere nu au mai fost atenţi la presemnalizare”, el arătând că niciun autoturism nu s-a blocat în pasaj ci în barierele de presemnalizare.

Mai multe articole despre:
incendiu pasaj unirii pompieri masina