MENIU

Poziţii sexuale care ard instant grăsimea de pe abdomen, după sărbători

Trebuie să recunoaştem că unele exerciţii sunt mai plăcute decât altele. Şi mai eficiente. În această perioadă, temperaturile nu sunt tocmai favorabile pentru a alerga prin parc, iar mersul cu bicicleta este exclus. Cât despre antrenamentele la sală, putem fi puţin sceptici, mai ales că vorba clasică a românului este ”De mâine/de la anu' merg la sală”. Aşa că, să lăsăm aceste rezoluţii pentru începutul lui 2019. Până atunci, putem scăpa de grăsimea de pe abdomen sau kilogramele în plus acumulate în perioada Sărbătorilor, în pat, cu ajutorul poziţiilor sexuale. 

Nimic nu se compară cu o sesiune de exerciţii fierbinţi. Odată ce ritmul cardiac ajunge la maximum, temperatura corpului creşte şi este capabil să ardă grăsimea de pe abdomen. Surprinzător, există o legătură între sex şi energia pe care o consumăm în timpul partidelor.

Potrivit unor studii s-a estimat că o partidă de sex pe săptămână, timp de un an, echivalează cu arderea a 7500 de calorii. Mai exact, undeva la 120 de kilometri de alergare. Aşa că, un lucru este sigur: sexul slăbeşte. Dar trebuie să avem în vedere şi poziţiile sexuale pe care le adoptăm, ca rezultatele să fie eficiente. Bineînţeles,  nu doar poziţiile sexuale ajută la eliminarea grăsimii de pe abdomen, ci şi intensitatea şi durata unei partide de sex. Cu cât rezişti mai mult, cu atât vei arde mai multe calorii.

Printre poziţiile recomandate se numără: cea în picioare, poziţia misionarului.

Sursa: csid.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu slăbit poziţii sexuale