MENIU

Poze însângerate pe Instagram. Vedeta "egirl" de 17 ani, măcelărită de un obsedat

Bianca Devins

Instagram se află sub un val de critici după ultimul caz sângeros care este popularizat prin rețeaua de socializare. Instagram nu reușește să șteargă toate fotografiile cu cadavrul însângerat al unei foste vedete online, de doar 17 ani, Bianca Devins.

Până ieri, Bianca Devins era una dintre celebritățile Instagram, cu 100 de mii de followeri și era considerată una dintre așa-numitele "egirls" de succes.

Gloria online a tinerei de doar 17 ani fost speculată de un obsedat care a urmărit-o în realitate, a ucis-o cu sânge rece și a postat zeci de fotografii cu corpul însângerat al Biancăi Devins tot pe Instagram.

Rețeaua de socializare a încercat să șteargă imaginile îngrozitoare, dar nu face față ritmului în care pozele sunt copiate și propagate, potrivit Mashable.

Conform revistei Rolling Stones, celebritatea de 17 ani, Instagram a fost brutal ucisă duminică de un "prieten" de sex masculin, cu care se împrietenise online în urmă cu două luni.

Obsedatul de 21 de ani a postat apoi imagini despre uciderea lui Instagram, pe site-urile Discord și 4chan, provocând o revărsare de șoc și groază pe social media.

Victima, Bianca Devins, era o așa-numită "egirl" de 17 ani, care locuia în Utica, NY. Pagina de Instagram a acesteia, numită @escty, Poliția din Utica a confirmat moartea lui Devins.

Între timp utilizatorii de Instagram intensifică fluxul de fotografii care arată detaliile uciderii adolescentei, iar platforma nu reușește să elimine în timp real imaginile.

Spectacolul este cu atât mai grotesc cu cât diverși utilizatori fără scrupule încărcă imaginile groaznice care arată gâtul tăiat al adolescentei combinate cu poze de nori roz sau pisici care poartă coroane de flori și etichetează contul victimei. Abordarea inventivă face și mai dificilă căutarea imaginilor cu corpul mort al lui Devins.

Mai multe articole despre:
bianca devins