MENIU

POZA ZILEI. Metodă INGENIOASĂ prin care un ŞOFER şi-a rezervat LOCUL DE PARCARE

Locurile de parcare sunt o problemă cu care se confruntă aproape fiecare şofer din oraşele României.
Metoda ingenioasă a unui gălăţean.

Este bine cunoscut faptul că locurile de parcare sunt o problemă cu care se confruntă aproape fiecare şofer din oraşele României.

Cu toate că Primăria a promis că în viitor va încerca să rezolve problema şi să amenajeze parcări pentru cât mai multe maşini în cât mai multe cartiere din Galaţi, până atunci mai e cale lungă. Astfel, şoferilor nu le rămâne decât să îşi ocupe un loc de parcare cum pot, scrie viata-libera.ro.

Şoferii încearcă să îşi rezerve locul pe care consideră că li se cuvine prin fel şi fel de moduri destul de ingenioase – fie că aşază navete în respectivul spaţiu sau că scriu pe asfalt că locul deja e luat, aceştia ţin cu dinţii de spaţiul de câţiva metri destinat parcării maşinii personale.

Un gălăţean din Micro 18 a mai găsit o metodă pentru care merită puncte pentru creativitate. Din câte se poate observa în fotografie, acesta a strâns câteva sticle mari din plastic pe care le-a umplut cu apă, apoi le-a aşezat în faţa scării, pentru a le arăta vecinilor şi nu numai că locul a fost deja rezervat pentru cineva.

Mai multe articole despre:
parcare loc de parcare REZERVAT LOC DE PARCARE