MENIU

Povești de groază din spitalele BEIRUTULUI

spitale beirut

Imagini înfiorătoare ies la iveală după explozia devastatoare din Beirut. Totul a fost a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un spital. În câteva secunde, suflul exploziei a pus pereții la pământ și a spulberat totul în cale.

În spitalul Saint George din Beirut erau peste 200 de camere de supraveghere care au surprins haosul creat de suflul exploziei. Pamela este asistentă medicală și era de serviciu în ziua exploziei. Se ocupă de bebelușii care se nasc prematur. Camerele de supraveghere au surprins-o la birou înainte de explozie. Apoi au urmat scene apocaliptice. După ce s-a dezmeticit și a reușit să se ridice dintre dărâmături, a fugit să caute bebelușii.

17 oameni au murit pe loc în spital: pacienți, asistente și rude ale celor internați. Din imagini se vede că a fost un miracol că nu au pierit mult mai mulți. În holul principal, oamenii așteptau și deodată totul s-a făcut praf și pulbere. Unul dintre medici povestește că a trăit coșmarul vieții lui. Dar a trebuit să rămână puternic și să salveze cât mai multe vieți. Peste jumătate dintre spitalele din Beirut sunt încă nefuncţionale la opt zile după explozia care a devastat capitala libaneză.

Mai multe articole despre:
Beirut