MENIU

Acasă la Oamenii Realităţii. Povestea lui Oreste

Acasă la Oamenii Realităţii

Jurnalist, om de televiziune şi pasionat de ezoterism. În două cuvinte, Oreste Teodorescu. Acesta a fost invitat în emisiunea Acasă la oamenii Realităţii, unde a vorbit despre suişurile şi coborâşurile din viaţa sa, despre familie şi despre cum vede el România.

Invitat "Acasă la oamenii Realităţii", Oreste Teodorescu a vorbit despre cum a descoperit pasiunea sa pentru ezoterism.

"Eu m-am umflat ca un nesimţit de-a lungul vieţii mele, am căzut în capcana tuturor voluptăţilor şi m-am confruntat cu propria incompetenţă, eu însumi m-am băgat în nişte situaţii de viaţă încât m-am trezit gol total. Inevitabil mi-am pus întrebarea cine e de vină pentru eşecul ăsta fundamental şi mi-a trebuit aproape un an de zile sa-mi dau seama că eu sunt de vină".

Atunci şi-a dat seama că lucrurile materiale n-au nici cea mai mică valoare.

"Cele mai fericite şi mai trainice momente sunt momentele cu părinţii mei, cu soţia, cu fiica mea, atunci când eram extraordinar de săraci, prin comparaţie cu momentele în care puteam să-mi permit orice, voiam să mănaânc la Londra puteam să mă sui în avion şi să mă duc,  numai că nu mai rămâneau momentele, am uitat toate momentele cu bani...le-am uitat, nu m-au marcat".

Oreste spune că cele mai importante valori le-a luat de la părinţii lui, iar acum încearcă să le transmită şi fiicei sale.

Deşi a terminat facultatea de regie-film, Oreste se consideră jurnalist. Totuşi, el deplânge starea în care a ajuns presa românească.

Oreste a primit şi câteva cadouri de la echipa Acasă la oamenii Realităţii.