MENIU

Povestea eroului care a intrat în foc să-și salveze vecinii și a murit carbonizat

Sursa foto: Captură video

A sărit să-şi scoată vecinii din flăcări, dar nu a mai avut putere să se salveze şi pe el. Este povestea dramatică a bărbatului care a murit în incendiul din Constanța. Ionuț avea 31 de ani și a lăsat fără tată doi copii. 

Alerta a fost dată la 112 puțin după ora 21. Incendiul, declanșat la o casă de pe strada Mărășești din Eforie Nord, se manifesta cu flăcări mari și degajări uriașe de fum.

La vederea flăcărilor, Ionuț nu a ezitat şi a sărit să scoată din foc victimele, doi bărbați, de 53 și 65 de ani, și o femeie de 80 ani. Din păcate, el nu a mai avut nicio șansă să se salveze. Familia lui este acum devastată.

„Fratele meu era acolo și nu a putut să stea. N-a mai ieșit, nu a mai ieșit deloc... Toți au ieșit intregi, el n-a mai putut să iasă. De la pompieri spuneau ca a ieșit și a fugit, ne-au mințit. Văzând că o femeie bătrâna e acolo și nu sare nimeni s-o salveze, s-a dus că s-o slaveze pe ea”, a mărturisit sora bărbatului.

Și comunitatea este șocată de tragedia ce a avut loc.

Martorii, adunați în număr mare pe stradă, spuneau că vecinii s-au luat la ceartă și unul dintre bărbați a aruncat, la nervi, o sticlă cu benzină în centrala termică a casei. Moment în care s-a produs tragedia. Autoritățile fac acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul. 

Mai multe articole despre:
incendiu Eforie Nord barbat mort