MENIU

Povestea emoţionantă din spatele acestei poze. "Dacă nu știam că s-a pierdut, m-aș fi gândit că..."

Povestea emoţionantă din spatele acestei poze. "Dacă nu știam că s-a pierdut, m-aș fi gândit că..."

O fotografie în care un poliţist ţine de mână un copil care se rătăcise i-a impresionat pe internauţii români. Poza postată pe Facebook a strâns peste 2.700 de like-uri şi a fost distribuită de peste 300 de ori.

"Am făcut această poză acum o săptămână în parcul central din Brașov. Copilul își pierduse părinții, iar domnul polițist îl ajuta să-i găsească. Nu am văzut urmă de panică pe fața băiețelului, iar acest lucru se datorează în mare parte polițistului. Puștiul era ochi și urechi în timp ce domnul în uniformă îi povestea ceva. Dacă nu știam că s-a pierdut, m-aș fi gândit că e tatăl împreună cu copilul său.

Tot respectul pentru acest polițist și pentru toți ceilalți care își poartă cu demnitate uniforma și ne fac viața mai sigură", se precizează în descrierea fotografiei postate pe pagina de Facebook "Fabrica de tătici".

Fotografia a fost postată pe Facebook pe data de 5 septembrie.

Băieţelul ştia de la părinţi că poliţistul e prietenul copiilor, aşa că, după ce s-a pierdut în parc, s-a lăsat fără teamă pe mâna agentului Raul Ruşcă. Împreună, poliţistul şi copilul au străbătut parcul ca să-i găsească pe părinţii îngrijoraţi.

Mama puştiului a povestit că a umblat cu sufletul la gură prin tot Braşovul ca să dea de urma copilului ei. Cel mic fusese lăsat de mamă în grija unui prieten de familie, care l-a scăpat însă din ochi, conform click.ro.

„Nu mă gândeam că îl pierde pe drum. Eu l-am căutat pe Republicii, dar şi în parc”, îşi aminteşte mama copilului. “Lângă Primăria Braşov m-am întâlnit cu agentul Raul Puşcă, de la Poliţia Locală. El mi-a zis că a găsit copilul şi că l-a condus personal la noi acasă. Mi s-a luat o piatră de pe inimă! Nici nu ştiţi cât de îngrijorată am fost”, s-a destăinuit femeia.

Mai multe articole despre:
Braşov copil pierdut poliţistul Raul Ruşcă