MENIU

Povestea de dragoste dintre Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena - Peste 50 de ani de căsnicie

Arsinel si sotia sa

De-a lungul timpului s-a speculat că maestrul Alexandru Arșinel ar avea o relație extraconjugală cu celebra Stela Popescu, partenera sa de scenă, însă în realitate era foarte îndrăgostit de soția sa, Marilena Arșinel. Cei doi s-au cunoscut când erau destul de tineri, s-au căsătorit, au doi copii, iar căsnicia a durat mai bine de 50 de ani. În 2016, soția regretatului Arșinel a suferit un accident care a lăsat-o paralizată. Evenimentul dramatic i-a apropiat și mai mult. 

Alexandru Arșinel și soția sa Marilena, de profesie asistent medical, s-au cunoscut în anul 1966 la ștrand și a fost dragoste la prima vedere pentru amândoi. Doi ani m-ai târziu s-au căsătorit. În 1970, a apărut primul lor copil, Bogdan Traian și după alți doi ani Marilena l-a adus pe lume și pe Cristian. Însă băieții cuplului Arșinel nu au moștenit talentul actoricesc al tatălui. Primul este inginer constructor, iar al doilea s-a orientat către agricultură.

Căsnicia celor doi a durat mai bine de 50 de ani timp în care au fost greu încercați. O vreme au existat speculații legate de o presupusă relație extraconjugală pe care Alexandru Arșinel ar fi avut-o cu partenera sa de scenă Stela Popescu. Cei doi erau extrem de apropiați, legați unul de celălalt, motiv pentru care s-a crezut că formează un cuplu. Însă aceste zvonuri au fost demontate de iubirea pe care Arșinel i-o purta Marilenei.

În 2016 un accident avea să le schimbe viața soților Arșinel. Marilena a căzut și s-a lovit puternic la cap după ce tocul de la pantof i s-a blocat în scări. În urma acestui accident, deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas într-un scaun cu rotile, având în permanență nevoie de îngrijiri. Iar Alexandru Arșinel i-a purtat de grijă până în ultima clipă.

Cei doi fii i-au dăruit și nepoți care îl făceau și mai fericit și împlinit. Alexandru Arșinel a avut o famile frumoasă, iar în ciuda faptului că o ținea departe de ochii publicului, se mândrea cu ea. În ultimii ani de viață Arșinel a fost nevoit să se împartă între problemele lui de sănătate și cele ale soției. 

Mai multe articole despre:
Alexandru Arsinel