MENIU

Dragoste după gratii: O angajată din penitenciar s-a îndrăgostit de un interlop periculos. A fost părăsită şi vrea să revină la muncă

O angajată din penitenciar s-a îndrăgostit de un interlop periculos

O femeie ofițer angajată la Penitenciarul Mărgineni și-a distrus cariera pentru a putea fi împreună cu iubitul ei, care era, culmea, un deținut. Aceasta a demisionat pentru el, însă, relația lor s-a destrămat la scurt timp după ce bărbatul condamnat pentru fapte extrem de grave a fost eliberat.

O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni şi-a dat demisia pentru a-şi continua relaţia cu un interlop din Bucureşti, iar după ce s-au despărţit, femeia vrea să se angajeze, din nou, la penitenciar.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) precizează că în anul 2021, femeia ofițer a fost „premiată” cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, „pentru lucări de excepție și misiuni speciale. Curiozitate: Care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?”, se întreabă sindicaliștii din penitenciare.

Tânăra şi-a dat demisia în data de 22 august pentru a-şi continua relaţia de iubire cu interlopul din Bucureşti, lider al unei grupări periculoase.

Acesta din urmă a fost liberat din arest preventiv pe 13 august, el fiind în continuare cercetat într-un dosar instrmentat de procurorii DIICOT pentru tentativă de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, şantaj şi evaziune fiscală.

Mai multe articole despre:
penitenciar relatie interlop