MENIU

Potențialul portret robot în cazul dublului omor de la Timișoara - Doi pensionari au fost uciși cu sânge rece

Potențialul portret robot în cazul dublului omor de la Timișoara

Potențialul portret robot în cazul dublului omor de la Timișoara a fost făcut public. Doi pensionari au fost uciși cu sânge rece pentru aproximativ 10.000 de lei, bani încasați de femeie după ce locatarii blocului au plătit întreținerea. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 

Potențialul portret robot în cazul dublului omor de la Timișoara a fost dat publicității. Criminalul ar fi comis odioasa crimă pentru suma de 10.000 de lei, bani cu care s-a făcut nevăzut. 

Totul s-a întâmplat în timpul nopții când bătrânii în vârstă de 75 și 78 de ani se aflau acasă și vorbeau la telefon chiar cu nepotul lor stabilit în Germania. Bărbatul ar fi auzit un țipăt în casa bunicilor săi după care apelul s-ar fi întrerupt brusc. 

Speriat, acesta și-a sunat verișorul care locuia lângă casa celor doi soți și i-a cerut să meargă de urgență să vadă ce s-a întâmplat. Ajuns la acolo, celălalt nepot l-a găsit pe agresor în casă și pe bunici într-o baltă de sânge. Criminalul ar fi sărit și la el să îl atace după care a fugit.

În câteva minute, zona a fost împânzită de polițiști care acum încearcă să dea de urma criminalului și adună probe de la locul faptei. 

Dublă crimă la Timișoara - principalul suspect, căutat de polițiști. Se cere sprijiul populației - SEMNALMENTE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură, asigură oamenii legii.

Totodată, se face apel la sprijinul populației.

Dublă crimă la Timișoara: de ce au fost uciși pensionarii. Principalul suspect, căutat de polițiști. Se cere sprijinul populației - SEMNALMENTE

Mai multe articole despre:
portret robot omor timisoara intretinere