MENIU

Porumbiţa care costă cât o maşină. Se numeşte Lady Gaga şi e curtată de numeroşi investitori

Porumbiţa Lady Gaga
Porumbiţa Lady Gaga

O porumbiţa din Arad costă cât o maşină, după ce a participat la o competiţie internaţională unde s-a clasat pe primul loc. 

Viorel Agud din Arad este proprietarul porumbiţei. Acesta a botezat-o Lady Gaga pentru că, spune el, "e frumoasă, dar bătrână". Zilele trecute, din dragoste pentru cuibul său de la Arad, a parcurs aproape 1.000 de kilometri în timp record, scrie aradon.ro.

Porumbelul de 10.000 de euro a fost curtat, până acum, de către crescători bogați din Taiwan. Lady Gaga nu este, însă, deocamdată, de vânzare. Motivul? Valorează mult mai mult.

"Are patru ani și un porumbel trăiește, în medie, cam 11-12 ani, iar un an se consideră opt ani de-ai omului. Prețul pe care l-am primit zilele trecute este de 10.000 de euro, dar aștept o ofertă mai bună. Va ajunge la 30.000 de euro. Ultimul care s-a vândut a costat 45.000 de euro. A venit de la Barcelona… Dacă o să îl vând cu această sumă, din bani o să îmi cumpăr alți porumbei valoroși și o să le cumpăr mâncare, medicamente, deoarece acest sport este foarte costisitor", a declarat Viorel Agud. 

Mai multe articole despre:
porumbel porumbel lady gaga porumbiţa arad