MENIU

Porturile maritime și fluviale din județul Constanța sunt ÎNCHISE din cauza ninsorilor

Iarna la Constanța Foto: Primaria-constanta.ro

Porturile maritime şi fluviale din judeţul Constanţa sunt închise, cu excepţia portului Mangalia, din cauza ninsorilor, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Până la această oră și în judeţul Tulcea, toate porturile fluviale erau închise.

 

În judeţul Constanţa, este închisă în continuare circulaţia rutieră pe toate drumurile naţionale şi judeţene, cu excepţia DN 39 şi A2, iar alimentarea cu energie electrică este întreruptă pentru 740 de consumatori finali din nouă localităţi.

Conform DSU, în judeţul Tulcea, în acest moment este închisă circulaţia rutieră pe toate drumurile naţionale şi judeţene, iar alimentarea cu energie electrică este întreruptă pentru 7.450 de consumatori finali din opt localităţi.

Mai multe șenilate au intervneit în această dimineață în județul Constanța pentru transportul unei gravide în localitatea Dobromir și a unor persoane cu probleme respiratorii, în localităţile Viişoara şi Ciocârlia.

Mai multe gravide preluate cu șenilata - O femeie a născut chiar la sosirea ambulanței

Un copil s-a născut, noaptea trecută, între nămeți, după ce medicii au ajuns cu ajutorul unei autospeciale cu șenile. Copilul este perfect sănătos. Alte trei gravide din județul Constanța au fost preluate de ambulanțe cu șenile și au ajuns în siguranță la spital.