MENIU

Portavocea Rusiei: Dragnea este trădat chiar în aceste momente în SUA

Mihai Fifor

Agenția de presă rusă Sputnik a publicat vineri o analiză în care susține că ministrul Apărării, Mihai Fifor este manevrat la Washington de ambasadorul George Maior

În timp ce Dragnea e asaltat în partid, la Washington Fifor cântă după muzica celor care susțin Statul paralel - pentru a oferi România celor care NU au interes ca Dragnea să fie la butoane, scrie Sputnik.md.

Potrivit agenției ruse, iluzia că în relația cu SUA România are liberul arbitru, sau că decide altcineva din România decât Maior pe această linie, "ei bine așa ceva nu poate subzista decât în mintea lui Dragnea — de aceea el trebuie îndepărtat. (Tăriceanu e mai maleabil, mai previzibil, exemplul concret e legea offshore)".

Ce joc face Fifor, potrivit Sputnik: Personaj misterios, oportunist — a acceptat orice post i s-a oferit — a deprins imediat limbajul de lemn și stilul paranoic al trompetelor NATO: suntem zi de zi provocați de ruși, Marea Neagră nu este un "lac rusesc", România e în pericol, ba chiar visează la "rachete balistice"!

În concluzie, în timp ce Dragnea este asaltat de diverse contingente din partid, la Washington "Fifor cântă după muzica celor care susțin Statul paralel și joacă după compoziția lui Maior, pentru a oferi România celor care NU au interes ca persoane ca Liviu Dragnea să fie la butoane".

Mai multe articole despre:
George Maior Mihai Fifor