MENIU

PONTA SHOW. Angajaţii RATB, invitaţi la o "EXCURSIE" pe Arena Naţională

Arena Naţională

Angajaţii RATB au fost invitaţi, printr-un anunţ lipit la autobaza Obregia, să participe la o "excursie pentru vizitarea" Arenei Naţionale, organizată astăzi, când Victor Ponta îşi va lansa acolo candidatura pentru Cotroceni. Conducerea şi sindicatul RATB neagă orice implicare în acest demers.

"Sâmbătă, 20.09.2014, la ora 15.00, se va organiza o excursie pentru vizitarea Stadionului Naţional 'Lia Manoliu'. Pentru că transportul se face organizat, doritorii se vor înscrie pe listele existente la Staţia de Mişcare şi Atelierul de întreţinere până vineri, 19.09.2014, ora 7.00" , a fost textul anunţului lipit, în această săptămână, pe geamuri de la autobaza Obregia a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei au negat orice implicare a instituţiei în organizarea deplasării la stadion.

"RATB nu se implică în astfel de acţiuni şi nu ia parte la ele. De altfel, când a fost căutat, vineri, un astfel de afiş, nu a mai fost găsit", a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.