MENIU

Ponta, micul dejun fără Dragnea: Trump nu l-a aşteptat pe "cârmaciul din Teleorman" (VIDEO)

Victor Ponta îl ia peste picior pe Liviu Dragnea, folosind ca pretext evenimentul „Micului dejun cu rugăciune naţională“, organizat de aproape 70 de ani, la Washington, sub egida Cogresului american. "Presedintele Trump a sosit la Micul Dejun cu Rugăciune /credeţi că îl aşteaptă pe Liviu Dragnea sau îşi permite să înceapă fără Marele Cârmaci din Teleorman" a comentat bajocoritor Ponta.

Ironia fostului premier are legătura cu faptul că Liviu Dragne a anunţat, în ultima clipă, că nu se mai duce la ''Micul dejun cu rugăciune", pentru că este reţinut de dezbaterile pentru proiectul de buget. Anunţul a venit după ce PSD Teleorman a prezentat vizita liderului social-democrat drept un triumf diplomatic.

„Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internaţional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington“, se arată într-un mesaj al PSD Teleorman

"Micul dejun cu rugăciune" este un eveniment lansat în urmă cu 67 de ani, este organizat de Congres şi susţinut de organizaţiile religioase, fiind invitate persoane publice din numeroase ţări. Potrivit cutumei, preşedintele Statelor Unite susţine un discurs în faţa miilor de invitaţi.

video: Victor Ponta/FB

Mai multe articole despre:
Ponta