MENIU

Polițiștii l-au ajutat pe Moș Crăciun să ofere cadouri copiilor nevoiași

Sursa foto: Captură video

Moș Crăciun a fost ajutat să ducă darurile la sute de copii nevoiași din țară. Ajutoarele moșului au fost oamenii legii care au venit în fața micuților cu pungile pline. Hăinuțe, jucării, rechizite școlare și multe dulciuri au fost aduse cu autospecialele, iar cei mici s-au bucurat să stea de vorbă cu agenții în uniformă. 

30 de copii care provin din familiile nevoiașe din Iași au primit daruri din partea polițiștilor. Printre agenți și mascați a apărut și Moș Crăciun care i-a încântat pe toți.

Alte 13 familii nevoiașe din Constanța s-au bucurat și ele când au primit pachete de Crăciun. Copilașii nevoiași au primit haine noi, alimente, dulciuri dar și un pat nou.

Moșul a venit cu mașina de poliție și în județul Olt. Peste 70 de copii din 30 de familii nevoiașe au fost bucurați de darurile polițiștilor.

Cadouri de la Moșu au ajuns și la 40 copiii defavorizați din Sibiu.

Și la Vaslui oamenii legii au adus un zâmbet pe fețe copilașilor din centrele școlare.

Iar în județul Gorj, campioana mondială la canotaj, Denisa Tîlvescu alături de alți voluntari au ajutat 11 familii nevoiașe care nu și-au permis cadouri de Crăciun.

Cadouri au primit chiar și patrupezii unui adăpost canin din Târgu Jiu. Poliția animalelor a distribut peste 300 de kilograme de hrană pentru câinii fără stăpân.

Mai multe articole despre:
mos craciun cadouri copii nevoiasi politisti