MENIU

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul fetiţei ce ar fi fost agresată de educatoare

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul fetiţei ce ar fi fost agresată de educatoare

Un dosar penal pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe a fost deschis de poliţişti, în cazul fetiţei în vârstă de trei ani care ar fi fost agresată de educatoare, la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 din Caracal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii vor audia toate părţile implicate şi vor stabili dacă şi cum s-a produs agresiunea.

„S-a întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe. Există suspiciuni cu privire la săvârşirea unei infracţiuni. Urmează audierea educatoarei, a părinţilor, a martorilor, dacă aceştia există, şi să se verifice dacă există filmări”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Părinţii copilului au postat pe Facebook fotografii în care au arătat că fetiţa prezenta vânătăi pe una dintre mâini, relatând că a fost târâtă de educatoare.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Gazeta Nouă că chiar educatoarea este cea care a sunat la poliţie, după postarea părinţilor de pe Facebook. Femeia a negat acuzaţiile şi a cerut clarificarea situaţiei. Aceleaşi surse susţin însă că familia ar fi scos deja un certificat medico-legal care atestă agresiunea suferită de copilă.

Fotografiile ar fi fost şterse ulterior de pe Facebook.

 

Realitateadeolt.net 

Mai multe articole despre:
dosar penal Caracal educatoare Olt