MENIU

Poliţist BĂTUT și MUȘCAT DE FAȚĂ. Ca să se apere a tras un foc cu arma din dotare

Poliţist bătut şi muşcat de faţă

Un poliţist din localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu a fost lovit şi muşcat de doi indivizi care făceau scandal în comună.

Polițistul a mers noaptea trecută să aplaneze un scandal provocat de doi indivizi în localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu, scrie reporterntv.ro.

În loc să se potolească, bărbații bine amețiți de alcool, au sărit la bătaie. Unul dintre ei l-a lovit pe un agent, ba chiar l-a și mușcat, de mai multe ori, de față. Polițstul a încercat să îl imobilizeze însă a fost atacat de prietenul agresorului.

Ca să se apere, polițistul a tras un foc cu arma din dotare, în plan vertical. Agresorii au fugit, dar au fost prinși de colegii agentului, câteva ore mai târziu. Nu s-au potolit însă: chiar în sediul Poliției Nicolae Bălcescu, unul dintre scandalagii l-a amenințat cu moartea pe un polițist.

Pentru că agentul agresat are nevoie de 5-6 zile de îngrijiiri medicale, procurorii i-au reținut pe cei doi pentru 24 de ore, pentru ultraj. Urma să fie duși în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, însă și această misiune s-a dovedit dificilă din cauza unui incident pe care nimeni nu l-ar fi prevăzut. Din fericire, colegii le-au sărit de ajutor.


Mai multe articole despre:
poliţist poliţist bătut constanţa