MENIU

Politicienii atacă zona de cancan în căutare de noi voturi. Cum fug candidații de întrebări grele și transformă politica în divertisment

Marcel Ciolacu, la un interviu cu Dana Budeanu. Foto: Captură Facebook

A apus epoca interviurilor serioase. Strategiile electorale se poartă mai nou printre vedete și în zona de monden. Politicienii se asociază cu vedete precum Bianca Drăgușanu sau Codin Maticiuc înaintea alegerilor de anul viitor și participă la podcasturi unde întrebările sunt departe de a fi cele care cu adevărat contează pentru români.

Marcel Ciolacu, Mircea Geoană sau Nicolae Ciucă sunt politicienii care au ales să participe atit la evenimente mondene, si la podcasturile din mediul online. 

„Lumea s-a saturat de iprocriti, sa fie mințită”, spune Marcel Ciolacu într-o avanpremieră a unui interviu.

Cu doar câteva zile în urmă, Marcel Ciolacu era prezent la un eveniment monden: lansarea filmului Miami Bici. Alături de premier a fost și deputatul PSD Alfred Simonis.

Cum se majorează pensiile - Simona Bucura Oprescu face anunțul așteptat de milioane de pensionari, la Culisele Statului Paralel, duminică, de la ora 21.00

La eveniment a fost văzut printre vedete precum Bianca Drăgușanu, Smiley sau Codin Maticiuc. Nu este singurul politician care își face campanie alături de celebrități. În căutare de întrebări ușoare, care nu ating problemele cu care se confruntă românii zi de zi sunt și alți politicieni.

În urmă cu o lună, liderul PNL Nicolae Ciucă a răspuns la întrebări picante în emisiuni la care au participat în trecut și artiști controversați precum Cătălin Botezatu, Florin Salam, Adrian Minune.

Și fostul premier Florin Cîțu a mers in zona de cancan și a mizat pe promovarea în online unde a participat și la podcastul lui Mihai Morar

 Mircea Geoană nu s-a lăsat mai prejos și a ales un podcast al cărui prezentator este nimeni altul decât George Buhnici, vloggerul amendat pentru discriminare, în urma declarațiilor făcute despre ”femeile cu vergeturi pe plajă”.

La podcastul lui George Buhnici a fost zilele trecute și fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui.

Un nou scandal cu un medic fals. Un sirian s-a dat drept stomatolog și a făcut o extracţie unei persoane