MENIU

Poliția s-a autosesizat după ce în online au apărut imagini cu mai multe eleve care se bat, la Focşani

Agresiune - imagine de arhivă

Poliţiştii vrânceni fac cercetări, după ce în spațiul public au apărut imagini care surprind o bătaie între mai multe eleve  din Focșani. 

"În urma apariției în mass-media a unor imagini care surprind o agresiune între eleve ale unor unități de învâțământ din municipiul Focșani, faptă care s-ar fi săvârșit în cursul zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 13.30, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Vrancea este abilitat să comunice următoarele:

Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la agresiunea în cauză.

În acest context, în urma vizionării imaginilor în cauză, conducerea I.P.J. Vrancea a dispus sesizarea din oficiu în vederea stabilirii situației de fapt. În funcție de rezultatul anchetei, vor fi dispuse măsuri legale în consecință", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (ISJ) Vrancea. 

Se pare că agresiunea s-ar fi petrecut pe o stradă din oraș. De asemenea, imaginile în cauză par să indice că aceasta nu s-ar fi petrecut în timpul orelor de curs.