MENIU

Poliția l-a prins pe bărbatul care a înțepat 2 femei în centrul Capitalei, de pe trotinetă - FILMUL atacului

Poliția l-a prins pe bărbatul care a înțepat 2 femei în centrul Capitalei, de pe trotinetă - FILMUL atacului

Informație de ultimă oră. Bărbatul care ar fi înțepat în piept două femei, chiar în centrul Capitalei, a fost prins, la aproape 24 de ore de la atac. Margherita de la Clejani și o tânără de 17 ani sunt victimele acestuia. Cele două au făcut plângere la poliție, iar Margherita a fost dusă la spital pentru mai multe investigații de specialitate. 

Bărbatul de pe trotinetă care a atacat miercuri seară două femei pe stradă, pe Calea Victoriei, a fost prins de polițiști, după aproape 24 de ore, anunță Realitatea PLUS.

Căutarea individului a durat, pentru că au fost verificate imaginile de pe toate camerele de supraveghere din zonă. 

Este vorba despre un bărbat de 41  de ani, din Chiajna, potrivit informațiilor Realitatea PLUS.

Poliția nu a oferit încă prea multe informații în legătură cu modul în care a fost capturat acesta. 

Bărbatul de 41 de ani urmează să fie audiat, iar polițișrii și procurorii urmează să stabilească o măsură în acest caz, mai ales că este vorba de două victime.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe. 

FILMUL ATACULUI TROTINETISTULUI ÎN CENTRUL CAPITALEI

Primul atac a avut loc miercuri seară, 17 august, în jurul orei 21:30. O fată de 17 ani a fost înțepată cu un obiect ascuțit de un tănăr si imediat a sunat la poliție. Atacul a avut loc pe unul din cele mai aglomerate bulevarde ale Capitalei, Calea Victoriei. 

La interval de cateva minute, barbatul a facut alta victima. De aceasta data a intepat-o cu un cutit pe o femeie chiar pe bulevardul IC Brătianu. Este vorba chiar de artista Margherita de la Clejani. Căntăreața, de 30 de ani, a fost transportată imediat la spitalul Universitar, acolo unde medicii i-au făcut o serie de analize medicale și investigații amănunțite. Ulterior a fost externată.

Bărbatul le-a lovit pe cele două femei în timp ce se afla pe trotinetă.

Ambele femei s-au ales cu răni superficiale, însă temerea anchetatorilor a fost ca acel obiect ascuțit cu care bărbatul a înțepat victimele să nu fie infectat.