MENIU

Poliția intensifică verificările - Razie, noaptea trecută - Amenzi uriașe

Poliția

Poliția a intensificat controalele în ultimele zile. Restricțiile de circulație impuse pe timpul nopții sunt încălcate de zeci de șoferi teribiliști. Foarte mulți dintre ei au fost prinși noaptea trecută pe străzile din București.

A fost razie din nou, în Capitală, iar polițiștii de la rutieră au prins mai mulți șoferi care s-au urcat la volan amețiti de aburii alcoolului ori sub influența drogurilor. Toți s-au ales cu amenzi usturătoare și au rămas fără permis de conducere. 

Zeci de politisti au ieșit pe străzi și au făcut verificări pentru a depista șoferi care s-au urcat la volan fie băuți, fie sub influența substanțelor interzise. Razia polițiștilor s-a soldat cu zeci de sancțiuni contravenționale.

Printre ei, și un tânăr care, deși nu a recunoscut că a consumat canabis înainte de a se urca la volan, rezultatul drug-test-ului a fost pozitiv.

Bărbatul a fost condus la sediul INML, iar permisul de conducere i-a fost reţinut pe toată perioada cercetărilor.

Pentru alţi conducători auto, alcoolul a fost problema. Băuţi bine, s-au urcat la volan, iar pentru o vreme vor fi pietoni.

Polițiștii trag un semnal de alarmă cu privire la riscurile la care se supun atât șoferii inconștienți cât și pe ceilalți participanți la trafic. Brigada Rutieră Bucureşti va mai organiza astfel de acţiuni de amploare. 

 

Mai multe articole despre:
politia soferi controale