MENIU

Polițistul a fost arestat preventiv și suspendat din funcție. Care a fost motivul

<p>Buzău: Doi copii de 13 ani, prinși &icirc;n timp ce voiau să spargă un magazin</p>

Poliţistul reţinut după ce a lovit cu pumnul un sportiv din Arad, care este internat în stare de comă, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor, în timp ce conducerea Poliţiei Judeţene a decis suspendarea din funcţie şi cercetarea acestuia, scrie Mediafax

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, agentul Claudiu Dărăbuţ, de la Poliţia Rutieră Arad, a fost prezentat judecătorilor, care au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, măsură împotriva căreia avocatul poliţistului a depus deja contestaţie, care se va judeca la Curtea de Apel Timişoara.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că agentul a fost suspendat din funcţie şi faţă de acesta s-a început cercetarea pe linie internă. Potrivit anchetatorilor, în imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video al localului în care a fost atacat sportivul Alex Băltean se vede că poliţistul l-a lovit cu pumnul imediat ce a intrat în local. Băltean a vrut să treacă pe lângă masa la care se afla agentul, dar acesta s-a ridicat brusc şi l-a lovit în faţă cu pumnul. Sportivul a ieşit imediat din local, dar poliţistul l-a urmat şi i-a mai aplicat o lovitură, moment în care poloistul a căzut şi s-a rănit la cap, el fiind găsit de medicii sosiţi într-o baltă de sânge.