MENIU

Poliția Locală a suspendat activitatea a 15 localuri din Centrul Vechi al Bucureștiului

Poliția Locală a Capitalei a decis suspendarea activității a peste 15 agenți comerciali din Centrul Vechi din București din cauza faptului că nu aveau autorizație de funcționare, și-au existins terasele fără aprobare sau pentru că au depășit nivelul de zgomot.

Peste 15 restaurante și cluburi din Centrul Vechi al Capitalei au fost sancționate, la sfârșitul săptămânii trecute, de inspectorii din cadrul Direcției Control a Poliției Locale a Municipiului București.

Totodată, comercianții au primit și amenzi. Valoarea sancţiunilor pentru agenţii comerciali, depistaţi că au încălcat prevederile privind protecţia mediului, a fost de peste 120.000 de lei.

"Pe lângă societăţile cărora li s-a suspendat activitatea, alţi 25 de agenţi economici au fost găsiţi de către inspectorii Direcţiei Control cu diferite nereguli, iar reprezentaţii acestora au fost chemaţi la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru verificări suplimentare. (...) În urma acţiunii din acest weekend, au fost controlaţi, în total, 67 de agenţi ecomonici iar 21 de persoane au fost legitimate în vederea identificării. S-au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale, cuantumul amenzilor depăşind 208.000 lei", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB), potrivit Mediafax.

Mai multe articole despre:
amenzi Poliţia cluburi restaurante localuri