MENIU

Pod inaugurat cu apă sfințită și copii îmbrăcați în port popular - Construcția a costat 720.000 de euro

Pod inaugurat cu apă sfințită și copii îmbrăcați în port popular

Un pod din judeţul Argeş a cărui construcție a durat nu mai puțin de 6 ani, a fost inaugurat în stil mare. Aleșii locali au adus copii îmbrăcați festiv, pâine, sare și apă sfințită. Podul a costat 720.000 de euro. 

Mândrii de podul care a durat 6 ani ca să fie finalizat, aleșii locali, în frunte cu primărița PSD a comunei Mihăiești au inaugurat noul pod din comună, cu o ceremonie specială. Au fost prezenți localnici, preoți, și copii îmbrăcați în costume populare.

În discursul de inaugurare al edilului, Andreea Crîmpiță-Matei îi numește pe localnici "niște fericiți" pentru că au ocazia să pășească pe pod.

„Aici era un pod de lemn, un pod al căror blăni erau foarte distanțate și, dacă nu erai atent pe unde călcai, riscai să cazi în râu. Ei bine, voi astăzi sunteți niște fericiți pentru că uitați pe ce lucrare grandioasă o să pășiți!”, a spus primarul.

La final, un preot a stropit din belşug cu apă sfinţită pe balustrada lucrării.

Andreea Crîmpiță-Matei a fost aleasă primar la Mihăești în 2020, după ce tatăl ei, Gheorghe Matei, a terminat al cincelea mandat, ca edil al localității. Agenția Națională de Integritate i-a interzis bărbatului să mai candideze. 

Mai multe articole despre:
pod arges apa sfintita