MENIU

Poți să ieși câștigător din orice negociere. Te învățăm noi!

Este binecunoscut faptul că o afacere înfloritoare înseamnă întâlniri în care fie vinzi fie cumperi ceva. Rezultatul acestor tranzacții poate juca un rol decisiv pe viitor. De aceea, cum știi să negociezi devine vital pentru succesul întregii tale afaceri. 

Există două metode clare de a-ți extinde business-ul: ori îți crești veniturile, ori plătești mai puțin pe ce cumperi. Dar ca să  ai success în a doua variantă, trebuie să ai un set complet de skill-uri de negociere. Cu toate acestea, pentru cei mai mulți antreprenori negocierile sunt încă o necunoscută. Poate și din această cauza, experiențele lor nu sunt din cele mai plăcute atunci când vine vorba de negocieri. Mai jos, câteva erori tactice pe care mulți dintre noi le facem atunci când intrăm într-o negociere.

Uneori sunt prea încrezători în noi. Supraestimarea propriilor noastre atuuri poate ruina o negociere în care ambii participați intră cu cele mai bune intenții. De asemenea, subestimarea celuilalt duce de multe ori la același rezulatat dezastruos. 

Mai multe, pe cariereonline.ro. 

Mai multe articole despre:
mintea umană cum să ai succes