MENIU

PNL va iniţia o moţiune de cenzură, "s-a ajuns într-o situaţia de neimaginat"

Liberalii analizează posibilitatea iniţierii unei moţiuni de cenzură contra guvernului, pentru a provoca demiterea premierului Viorica Dăncilă, a anunţat la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă. Şi senatorul Alina Gorghiu crede că un astfel de demers este necesar şi firesc în situaţia de criză în care s-a ajuns. 

"PNL va iniţia o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară, aceasta va trebui să adune voturile necesare pentru a da jos acest guvern," a afirmat Ionel Dancă.  

"Este o situaţie de neimaginat în care a ajuns România din cauza unor impostori care conduc guvernul şi parlamentul. Este o situaţia conflictulă, generată de cei care nu înţeleg să-şi exercite atribuţiile conform Constituţíei, este un conflict provocat de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, ascunşi în spatele doamnei Dăncilă," a mai precizat purtătorul de cuvânt al PNL. 

"Trebuie analizate toate pârghiile care stau la dispoziția Parlamentului pentru a scoate din capul PSD ideea că are dreptul de stăpâni România ca pe o feudă personală.

Nu se va mai potrivi mult timp socoteala aceasta simplistă a PSD, anume că dacă are majoritatea parlamentară face tot ce vrea cu țara. Antipatia față de acest Guvern crește pe zi ce trece.

Și cred că tot ce s-a întâmplat zilele trecute poate fi unul dintre subiectele unei moțiuni de cenzură. Fără rezerve. Succesul moțiunii ar fi cea mai bună soluție de ieșire din criză. PNL va găsi momentul potrivit pentru a da jos acest guvern!" a scris şi Alina Gorghiu, într-o postare pe reţelele de socializare.   

Mai multe articole despre:
PNL Klaus Iohannis Viorica Dăncilă