MENIU

PMP, anunțul momentului: A fost votată continuarea discuțiilor privind fuziunea cu PNL

PMP, un pas mai aproape de fuziunea cu PNL

Partidul Mișcarea Populară a votat pentru demararea negocierilor oficiale de fuziune cu Partidul Național Liberal. 

„Consiliul Național al Partidului Mișcarea Populară, reunit în 13 Noiembrie, a decis continuarea discuțiilor cu Partidul Național Liberal privind un proiect politic comun, desemnând și o echipă de negociere în acest sens”, scriu reprezentanții PMP într-un text distribuit pe Facebook.

Consiliul Naţional al PMP a decis, sâmbătă, continuarea discuţiilor cu PNL privind un proiect politic comun şi a desemnat o echipă de negociere în acest sens, informează biroul de presă al partidului.

Biroul Executiv (BEx) al PNL a hotărât, vineri, demararea discuţiilor cu PMP în vederea fuziunii prin absorbţie, potrivit unor surse liberale. De asemenea, liberalii au stabilit o echipă de negociere pentru aceste discuţii. Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, că există "doar negocieri" cu PMP cu privire la o posibilă fuziune.

La rândul său, preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, afirma că "tema fuziunii" dintre PNL şi PMP nu a fost dezbătută în formaţiunea politică pe care o conduce, dar că, în cursul zilei de sâmbătă, va avea loc "o discuţie" despre cooperarea cu liberalii.

Mai multe articole despre:
pmp pnl fuziune