MENIU

Planta vaporub poate trata sinuzita, răceala și astmul. Uite cum trebuie să o utilizezi!

Planta vaporub este de origine mexicană și poate trata atât sinuzita şi răceala, cât și astmul. Iată cum trebuie să utilizezi planta împotriva acestor probleme!

Planta vaporub este benefică și pentru răceală. Pune câteva frunze de vaporub într-o ceașcă de apă caldă, apoi adaugă o lingură de suc de lămâie și puțină miere. Bea acest compozit cât este cald pentru a elimina flegma și a trata răceala.

În cazul în care te confrunți cu sinuzita, fierbe jumătate de litru de apă apoi pune șase frunze din această plantă și una de cimbru în vas. Amestecă timp de 5 minute, apoi pune totul într-un castron și așază un prosop deasupra capului. Inhalează aburul din amestec pentru a-ți deschide căile respiratorii și pentru a trata sinuzita.

Conform floaredetei.ro, astmul se poate trata cu această frunză. Astfel, pune opt frunze din această plantă în 200 de ml de alcool etilic într-o sticlă de sticlă și depoziteaz-o într-un loc rece și întunecat timp de o săptămână. Freacă apoi alcoolul pe piept pentru a ușura simptomele de astm și congestia toracică.