MENIU

Planta care te scapă de celulită

Te scapă de celulită

Unul dintre cei mai vechi arbori, care poate să supraviețuiască până la 3000 de ani, este Ginkgo biloba. Călugării budiști foloseau frunzele copacului pentru a beneficia de proprietățile lor curative.

Iată care sunt acestea!

Îmbunătățește memoria

Ginkgo biloba se găsește sub formă de comprimate. Acestea are efecte pozitive atât asupra memoriei de scurtă durată, cât și asupra celei de lungă durată. Dacă vrei să-ți îmbunătățești capacitatea de memorare ia 3 comprimate zilnic, timp de 4-18 săptămâni.

Te scapă de depresia cronică

Potrivit unui studiu realizat în 1993 în Germania, mai multi pacienți cu depresie cronică au devenit mai optmiști, plini de viață, după ce au luat câte 80 mg (2 comprimate a câte 40 mg) de extract, de 3 ori pe zi, 8 săptămâni. Tratamentul cu această planta este eficient în depresia cronică, nu și în cea sezonieră.

Încălzește mâinile și picioarele reci

Dacă suferi de tulburări ale circulației periferice poți să începi o cură cu ginkgo biloba. Este important să începi tratamentul la începutul lunii august sau septembrie. Ia 1 comprimat de 4 ori pe zi, 20 de săptămâni. În urma curei nu vei mai simți niciun disconfort cauzat de frig.

Citește care sunt celelalte beneficii ale Ginkgo biloba pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
gingko biloba ce te scapă de celulită