MENIU

Cum arată plămânii unui fumător?

<p>Plamanii unui fumator. Imaginea care te va convinge sa renunti la tigari</p>

Plămânii unui fumător, imagini şocante: Imaginile care te vor determina să renunţi la ţigări! Cum arată plămânii unui fumător?

Plămânii unui fumător, imagini şocante:Chinezii au vrut sa demonstreze ca doua pachete de tigari sunt de ajuns pentru a-ti distruge plamanii. Fumatul omoara in fiecare an milioane de oameni, iar cifrele sunt in continua crestere.

Plămânii unui fumător, imagini şocante: Experimentul

Pentru a demonstra efectul devastator pe care tigrile le au asupra plamanilor, doi cercetatori chinezi au prelevat organe de la porci si au comparat rezultatele. Un plaman a fost conectat la un aparat care pompa aer si fumul rezultat din tigara.

Cu aceasta metoda, plamanul sanatos a “fumat” doua pachete de tigari. Doctorii au comparat apoi plamanul sanatos cu cel de fumator. Rezultatele sunt absolut socante si ar trebui sa fie de ajuns pentru a-i convinge pe fumatori sa renunte la acest viciu criminal.

Plamanii intoxicati de fum si-au schimbat foarte repede culoarea. Nicotina si zecile de substante chimice din fumul de tigara s-au depus pe peretii interiori, iar asta face imaginile foarte greu de privit. Imaginati-va cum arata plamanii unui fumator inrait…