MENIU

Pistolarul din Gorj, în continuare de negăsit. Bărbatul extrem de periculos este căutat de 3 zile

Primele imagini cu pistolarul din Gorj care și-a împușcat rivalul în dragoste /Captură video

Căutări de amploare, de trei zile. Pistolarul din Gorj este căutat în cavouri, la stâne și printre baloții de paie! Sute de polițiști au organizat filtre pentru a-l depista și sunt verificate zonele în care a fost surprins de camerele de video. Imaginile au fost făcute publice și el este căutat inclusiv cu elicopterul.

După trei zile de căutări extreme, pistolarul din Gorj este de negăsit. O întreagă armată de polițiști, jandarmi și ofițeri de la trupele speciale îl caută cu câini de urmă, drone cu termoviziune și elicoptere. Câmpuri, păduri, case părăsite și chiar cavouri din cimitir sunt verificate de oamenii legii.

Unii localnici au anunțat poliția că a văzut un individ cu păr cărunt foarte grăbit care nu a răspuns la salut. Poliția verifică orice pistă.

Acestea sunt singurele imagini cu pistolarul din Gorj de care se folosesc acum sute de forțe de ordine. Interlopul extrem de agresiv se plimbă nestingherit pe o stradă din comuna Leleși, aflată la aproape 30 de kilometri de locul atacului.

Oamenii legii cred că individul este în continuare înarmat și extrem de periculos. Mai mult, acesta s-ar ascunde în pădurile dese din zonă.

Petre Stăncioi are în spate un cazier stufos. De la furturi prin străinătate, jafuri la vile de lux în România și până la incendierea mașinilor șefilor de poliție din Gorj, Stăncioi a fost închis pentru mai multe infracțiuni și ar fi vrut să evadeze. A avut mai multe tentative cât se afla în arestul la domiciliu.

Individul avea mandat de arestare de când fosta soție a anunțat poliția că a fost amenințată cu moartea împreună cu partenerul ei. Potrivit anchetatorilor, Stăncioi a întrerupt curentul în casa acestora ca bărbatul să iasă afară din casă și îl prindă cu garda jos. Victima a fost împușcată de 4 ori și a ajuns cu mai multe gloanțe în picioare. Medicii au reușit să îl salveze și este în continuare internat.

Citește și Alertă în Gorj. Un recidivist care l-a împușcat pe actualul partener al fostei soții, căutat cu elicopterul. Dacă-l vedeți, sunați la 112 - FOTO

Mai multe articole despre:
pistolar gorj atacator gorj interlop gorj