MENIU

Petreceri fără reguli la terasele de fițe din Herăstrău! Prefectul Capitalei a cerut închiderea parcurilor pentru a nu se mai organiza evenimente - VIDEO

În timp ce carantina bate la porțile Capitalei, unii dintre bucureșteni ignoră regulile impuse de autorități. Zeci de persoane au participat, vineri seara, la petreceri care au avut loc la terasele din parcul Herăstrău. În imagini se vede că oamenii nu poartă măști și nu respectă distanțarea fizică. 

Deși toate restaurantele din Parcul Herastrău sunt închise, majoritatea teraselor sunt pline de petrecăreți. Nici clienții obișnuiți nu sunt mai prejos. La o terasă semi-deschisă se vede cum mesele sunt pline de oameni. Doar câteva geamuri ale localului erau deschise. 

Polițiștii dau însă asigurări că toate terasele aveau acoperisul retractat, iar la ora 21 toate localurile s-au închis. Conform restricțiilor în vigoare, petrecerile sunt strict interzise. Atât organizatorul, cât și administratorul petrecerii riscă amenzi între 2.500 și 10.000 de lei.

Începând cu acest weekend, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a cerut ca parcurile să fie închise, tocmai pentru a nu se mai putea organiza astfel de evenimente. 

Mai multe articole despre:
petreceri herastrau