MENIU

Petreceri de Valentine's Day, întrerupte de controale ISU în cluburi

Control ISU
<p>El Grande Comandante</p>
<p>El Grande Comandante</p>

Inspectorii de la ISU Bucureşti au stricat aseară cheful de distracţie al tinerilor adunaţi să petreacă de Sfântul Valentin în cluburile din Capitală. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au vrut să verifice dacă sunt respectate condiţiile de evacuare în caz de incendiu.

Mai multe cluburi din Bucureşti au fost "vizitate" în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor de inspectorii ISU care au vrut să verifice dacă sunt respectate condiţiile de evacuare în caz de incendiu.

Clubul El Grande Comandante din sectorul 2 a fost luat cu asalt după miezul nopţii de circa 20 de inspectori ISU şi forţe de ordine de la poliţia locală, potrivit martorilor.

Clienţii au fost număraţi, nu s-a mai permis intrarea altora pe perioada controlului, s-au verificat ieşirile şi planurile de evacuare.

Clubul organizat începând cu ora 21 un party dedicat Zilei Îndrăgostiţilor, dar mulţi clienţi au plecat acasă la momentul intervenţiei echipelor de control.

Însoţiţi de poliţişti locali, inspectorii ISU au verificat ieşirile şi planurile de evacuare, i-au numărat pe clienţii prezenţi în cluburi şi nu au mai permis intrarea altora pe perioada controlului.

Deranjaţi de prezenţa celor care făceau verificările, mulţi dintre petrecăreţi au renunţat la cheful din club şi au plecat nemulţumiţi acasă.

 

 

Mai multe articole despre:
cluburi ISU controale isu