MENIU

Petre Roman își "educa" fiicele cu BĂTAIA. Oana: 'Mă bătea de îmi sărea apa în cap!'

Petre Roman își "educa" fiicele cu BĂTAIA. Oana: 'Mă bătea de îmi sărea apa în cap!'

Oana Roman a vorbit despre perioada copilărei, iar amintirile sale nu sunt dintre cele mai frumoase. E a povestit, cu amărăciune, despre momentele în care se temea că va fi bătută de tatăl său, un om foarte strict și cu niște principii de viață foarte bine definite.

Oana a dezvăluit că a fost lovită de Petre Roman atunci când era mică pentru că avea o fire mai rebelă și nu se supune regulilor exagerate pe care el le impunea și pe care le dorea a fi respectate cu sfințenie de către cei din casă.

"Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat!", a povestit Oana, în cadrul unui interviu pentru revista Viva!.

Mai multe articole despre:
Petre Roman Oana Roman