MENIU

Petre Daea, noi dezvăluiri incredibile despre beția din 1968. Cum i-a trecut mahmureala

Ministrul proposu pentru Agricultură, Petre Daea, a afirmat că i-a plăcut mahmureala de dulă beția din 1968, pe care ”a dezvăluit-o” zilele trecute.

"Dumneavoastră sunteţi un om tânăr nu aveţi vârsta mea. Te rog să o ai şi o să vezi că trece, şi trece bine dacă eşti atent în viaţă. Eu tot timpul am fost atent în viaţă şi sunt şi la întrebările dumneavoastră, motiv pentru care vă spun că a trecut", a răspuns Daea, întrebat de jurnalişti dacă i-a trecut starea de rău după beţia din 1968, scrie Agerpres.

Starea sa de rău a fost analizată şi la audierile din comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului de către deputatul PNL, Nicolae Giugea: "vă mai doare capul pentru că v-am văzut zilele trecute la TV şi ne-aţi spus că vă simţiţi rău, altfel nu îmi explic cum a crescut suprafaţa irigată de la ultima întâlnire din comisie, cea pentru buget, cu 200.000 de hectare faţă de cifra reală. Raportat la nivelul anului trecut, aţi ajuns de la 400.000 de hectare la 649.000 hectare, în trei săptămâni."

În context, Daea a răspuns: "având cap mă şi doare capul şi sigur că accept şi întrebările celor care nu au înţeles durerea de cap. Eu am foarte multă aplecare pentru a înţelege sensul fiecărei întrebări".

Mai multe articole despre:
întrebări răspuns beţie mahmureală daea