MENIU

Petre Daea jignește un jurnalist la un târg de produse de Crăciun - Cum a decurs dialogul - VIDEO

Petre Daea

Ministrul Agriculturii - Petre Daea a jignit un jurnalist după ce acesta l-a întrebat despre prețurile mari la produsele tradiționale ale produselor de la târgul de Crăciun din curtea ministerului. 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a jignit vineri un jurnalist care l-a întrebat despre prețul prea mare la jumări, la vânzare alături de alte produse la Târgul de Crăciun deschis în curtea Ministerului Agriculturii.

„La dumneavoastră, la mărimea pe care o aveți, nu e bine să luați un kilogram de jumări, vă ajung 100 de grame”, a spus Petre Daea, după ce jurnalistul l-a întrerupt în timp ce dădea declarații la un târg de produse tradiționale.

Jurnalistul l-a întrebat apoi pe ministru dacă are o problemă cu persoanele grase.

„Nu am niciun fel de problemă. Am tot timpul dragoste față de oameni, indiferent cum arată, dar dumneavoastră arătați atât de bine încât vă ofer o jumară”, a răspuns Daea.

Iar după ce jurnalistul i-a reproșat: „M-ați făcut gras și acum...”, ministrul Agriculturii i-a replicat: „Nu v-am făcut gras, vă fac cum sunteți”.

După acest episod, Petre Daea a precizat, în mai multe intervenții la posturi TV, că nu a vrut să-l jignească pe jurnalistul respectiv și că l-a sunat și i-a cerut scuze.

Cum a decurs dialogul dintre ministrul Petre Daea și jurnalist:

Jurnalist: „Domnule ministru, un kilogram de jumări costă 120 de lei. Cum vi se pare?

Petre Daea: Face bine pentru români şi o să vă dau şi dvs., mai puţine jumări la volumul dvs.

Jurnalist: 120 de lei, cum vi se pare kilogramul?

Petre Daea: E un preț al interesului pentru domeniu și al respectului pentru munca lor. Fiecare dintre noi nu e bine niciun kg să luăm, iar la dvs. nu prea e bine la mărimea pe care o aveţi să luaţi un kg de jumări. Vă ajung 100 de grame.

Petre Daea, către un producător: Dă jumara lu’ băiatu. Unde-i băiatul?

Jurnalist: Auziţi, domnule ministru, aveţi o problemă cu persoanele grase?

Petre Daea: Nu. Am o problemă cu persoanele inteligente ca dvs., veniţi lângă mine aici să vă răspund şi eu tot aşa cu oferta aceasta.

Jurnalist: Credeam că aveţi probleme cu persoanele grase.

Petre Daea: Nu am.

Ziarist: Sigur nu aveţi?

Petre Daea: Nu am niciun fel de problemă. Am toată dragostea pentru oameni, indiferent cum arată, iar dvs. arătați atât de bine încât vă ofer o jumară.

Jurnalistt: Păi m-ați făcut gras şi acum….

Petre Daea: Nu v-am făcut gras, vă fac cum sunteţi”.