MENIU

Petre Daea, din ciclul "de cântat nu v-aș cânta"

Ministrul Agriculturii Petre Daea a oferit o nouă replică memorabilă, despre un banal fluier pe care l-a primit cadou. "Ați văzut că eu îl țin în mână fluierul, pentru că nu știu să îl țin în gură. E bine ca fiecare să cânte la fluier, dacă știe. Eu neștiind, nu vreau să tulbur urechile altora", le-a răspuns Daea celor care l-au întrebat dacă știe să cânte la instrumentul popular.

Aflat în turneu prin țară pentru susținerea campaniei "Alege oaia", Petre Daea, a ajuns sâmbătă la Sibiu. Prima escală pe care a făcut-o a fost în Piața Transilvania

Șeful de la Agricultură s-a plimbat aproape o oră printre tarabe, a stat de vorbă cu producătorii, s-a interesat de prețuri și a gustat din mai multe produse tradiționale, scrie Tribuna.

Ministrul Agriculturii a făcut și cumpărături: o jumătate de kilogram de telemea de Sibiu, usturoi, flori, sirop de brad, o vestă de lână lucrate manual, pe care a dat 150 de lei și mai multe perechi de ciorapi: ""Am cumpărat din respect pentru mâinile lor și pentru lâna oii patru perechi de ciorapi. Ciorapii ăștia-s buni și în casă și afară. Acasă fără cizme, afară cu cizme și trăim bine și mult", a declarat Daea, citat de Agerpres.

Mai multe articole despre:
Petre Daea alege oaia