MENIU

Peste 170 de imobile din Sectoarele 1, 2, 3, 4 și 5 din capitală nu au apă caldă. Când se va remedia problema

Peste 170 de imobile din București nu au apă caldă

176 de imobile din București au rămas fără apă caldă din cauza avariilor la reţeaua de termoficare. Compania Termoenergetica a anunțat că problemele vor fi rezolvate luni, până cel târziu la ora 21:00.

În Sectorul 1 nu e apă caldă, de sâmbătă după-amiază, în 124 de imobile din zona Bd. Ion Mihalache, Str. Sandu Aldea, str. Av. Stâlpeanu, str. Enescu Athanasie, str. Aviator Popişteanu și str. Gura Motrului. Șase dintre acestea sunt instituții. Avaria, produsă la rețeaua primară, va fi remediată luni, în jurul orei 18:00. 

În Sectorul 2 au rămas fără apă caldă trei blocuri de pe Şoseaua Fundeni, problema urmând să fie remediată luni, în jurul prânzului.

41 de imobile, printre care și o instituție, au fost afectate și în Sectorul 3. Acestea sunt situate pe Al. Giurgeni, str. Ion Şulea, str. Th. Pallady, str. Trapezului, str. Berevoieşti, Bd. Basarabiei, str. Murgeni, str. Soldat Nicolae Sebe și str. Soldat Tina Petre. Avariile, produse la rețeaua secundară, vor fi remediate în jurul orei 15:30.

În Sectorul 4 s-a produs o avarie la punctul termic, care afectează două blocuri de pe Şoseaua Giurgiului, aceasta urmând să fie remediată în jurul orei 14:00.

O avarie la rețeaua primară a lăsat fără apă caldă și patru blocuri şi două instituţii de pe Şoseaua Panduri, din Sectorul 5, problema urmând să fie rezolvată în jurul orei 21:00, informează Agerpres.