MENIU

Peste 100 de persoane au participat la un marş, în Piteşti, pentru a ajuta un copil bolnav

<p>Peste 100 de persoane au participat la un marş, &icirc;n Piteşti, pentru a ajuta un copil bolnav</p>

Peste o sută de persoane au mărşăluit prin centrul Piteştiului ca să atragă atenţia oamenilor asupra suferinţei unui copil de trei ani şi jumătate, care are o tumoră pe creier. Tinerii au încercat să-i sensibilizeze pe oameni ca să doneze bani pentru operaţia care i-ar putea salva viaţa băiatului. Intervenţia chirurgicală costă 50.000 de euro, iar părinţii nu au aceşti bani. 

Părinţii lui Edi spun că sigura lui salvare ar fi o operaţie la o clinică din Germania. Disperaţi, părinţii au început să vândă tot ce au pentru a face rost de bani; chiar şi un teren pe care îl cumpăraseră de curând, însă tot nu au reuşit să facă rost de toţi banii.

Mama micuţului a povestit că a afla de boală în urmă cu trei săptămâni, la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. "În urma unui RMN am aflat ca are o tumoră în creierul mic. Din cauza asta ameţeşte, îi tremură mână stângă şi piciorul drept. Şi acum încercăm să facem tot ce e sposibil ca să-l salvăm", a spus acesta.

Tinerii dintr-o trupă de teatru din Piteşti au pus în scenă un nou spectacol, iar toate încasările au fost donate lui Edi.

Mai multe articole despre:
copil Piteşti tumoare creier