MENIU

Pescobar sfidează din nou. După ce i-a ironizat pe românii săraci, acum se laudă cu apartamentul de milioane de euro - VIDEO

Paul Nicolae Pescobar a stârnit numeroase controverse pe rețelele de socializare

Pescobar sfidează din nou. După ce i-a ironizat pe românii săraci care nu-și permit un meniu la restaurant său, controversatul om de afaceri se laudă acum cu apartamentul acum se laudă cu apartamentul pe care susține că ar fi dat 2 milioane de euro.

Într-o postare pe TikTok, Paul Nicolau "Pescobar" și-a prezentat apartamentul, încă în construcție și s-a lăudat că va avea o sală de cinema, o sală de fitness și multe altele, și se așteaptă ca amenajarea să ajungă la încă un milion de euro.

"Are 720 de metri și sus la fel. Deja e o piscină aici, dar asta e eșec, vreau să o dau jos. Piscina va fi toată asta, de acolo până acolo. Nu există piscină așa mare în România. Nu mai contează (n.r.- costul piscinei)“, a adăugat omul de afaceri.

Nu este pentru prima dată când controversatul om de afaceri, care în trecut încerca să se prezinte drept o victimă a unor interese străini, îi sfidează tocmai pe românii de rând, atât prin stilul opulent de viață pe care-l afișează, cât și prin mesajele batjocoritoare la adresa celor care-l critică.

 

@edivasile_

Cea mai mare PISCINA PE BLOC din RO! Doar la PESCOBAR. 1500 METRI PATRATI.

♬ sunet original - Edi Vasile

 

 

Pescobar sfidează din nou. Cum își bate joc de românii de rând controversatul patron: "Îți dau 100 de lei, stai acasă!" - VIDEO

Pescobar și-a făcut tablou și s-a autointiluat „Regele fructelor de mare”. Aroganță maximă!

 

Mai multe articole despre:
pescobar apartament taverna racilor scandal