MENIU

Pericolele din șervețelele umede pentru copii

Atenție când alegeți șervețele umede pentru bebelușii voștri și la ce ingrediente conțin!

Șervețelele umede sunt foarte practice atunci când suntem în afara casei cu bebelușii noștri. De fapt, am putea spune că sunt practice și când suntem în casă și oriunde cu bebelușii, potrivit infocons.ro.
Totuși, în viața de zi cu zi și acasă, apa și prosoapele de spălat sunt cea mai bună opțiune când vine vorba de schimbarea scutecelor.

Șervețelele umede pentru bebeluși pot conține parfum

Șervețelele umede pot conține parfum sau extracte din plante asociate cu riscul la alergii. Riscul de a dezvolta alergia la parfum crește cu atât mai mult cu cât copilul este expus la aceste ingrediente.Copii de vârstă fragedă pot dezvolta această alergie la parfum foarte ușor, o sensibilitate care îi va urmări toată viața.

Șervețelele umede pentru bebeluși nu sunt pentru uz zilnic

Expresia „uz zilnic” poate fi scrisă pe pachetele de șervețele umede. Poate fi chiar menționat pe pachet că sunt „gentile” sau „curăță ca apa”. Totuși, șervețelele umede pentru bebeluși ar trebui considerate ca și produse cosmetice care lasă ingrediente pe pielea bebelușului. Ingrediente despre care cercetătorii științifici nu știu chiar totul.

Mai multe articole despre:
null