MENIU

Pericol! Evenimente ca-n filmele de acţiune pe litoral, la Vama Veche

În noaptea de 12/13.08.2015, poliţiştii Serviciului Antidrog al BCCO Constanţa au sesizat DIICOT-Serviciul Teritorial Constanţa cu privire la depistarea în Staţiunea Vama Veche, de către un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, a numitului F.R.P., de 22 ani, din Bucureşti, care deţinea în mod ilicit în vederea comercializării cantitatea de aprox. 10 gr cannabis şi un comprimat ecstasy.

S-a procedat la efectuarea unei percheziţii la unitatea turistică din Vama Veche, unde suspectul era cazat, fiind descoperite şi ridicate pentru cercetări:

20 gr. canabis, 5 comprimate de ecstasy şi suma de 200 lei, iar pe baza probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT-Serviciul Teritorial Constanţa a dispus măsura reţinerii pe durata de 24 ore a suspectului pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, prev. de art. 2 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000 şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fără drept, pentru consum propriu, prev. şi ped. de art. 4 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000, urmând ca în ziua de 14.08.2015 să fie prezentat la Tribunalul Constanţa cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: observator.ro

Mai multe articole despre:
Vama Veche