MENIU

Percheziții și mandate de aducere în Prahova, București și Ilfov într-un dosar privind furtul din autoturisme

Imagine de arhivă

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Prahova au efectuat, în această dimineață, trei percheziții în municipiul București și în județul Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt din autoturisme. În urma acestor percheziții, patru mandate de aducere au fost puse în executare. Valoarea prejudiciului se ridică la 20.000 de lei, informează realitateadeprahova.net.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești. Acțiunea s-a desfășurat cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârșit șase furturi din autovehicule în județele Prahova, Vaslui, Bacău, Harghita și Buzău, în perioada iulie-august a acestui an.

În fapt, aceștia ar fi vizat în special autovehicule aflate în deplasare, în zone de reducere a vitezei, iar după înțeparea roților, pe timpul efectuării reparației anvelopei de către victimă, sustrăgeau bunuri și bani din autoturisme.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 20.000 de lei.

 

Mai multe articole despre:
perchezitii furt autoturisme