MENIU

Percheziții în București și Ilfov, într-un dosar privind FURTUL de obiecte electronice dintr-un depozit. 6 persoane, duse la AUDIERI

Percheziții - imagine cu notă sugestivă

Polițiștii Capitalei au efectuat, astăzi, 14percheziţii domiciliare în Bucureşti şi județul Ilfov, într-un dosar care vizează furtul de produse electronice dintr-un depozit din Sectorul 3. Prejudiciul se ridic[ la aproximativ 140.000 de lei. 

"Astăzi, 05 aprilie 2022, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a pus în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar penal ce are ca obiect furtul de produse electronice dintr-un depozit situat în sectorul 3, fapte săvârșite în luna ianuarie a acestui an", informează un Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), într-un comunicat
 
Potrivit sursei citate, din datele și probele administrate a rezultat că mai multe persoane, pe baza unei înțelegeri prealabile, ar fi pătruns, de mai multe ori în depozit, prin forțarea ușilor, sustragând produse electronice în valoare de aproximativ 140.000 de lei.
 
În urma perchezițiilor, 6 bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 56 de ani au fost depistați și urmează a fi duși la audieri.
 
De asemenea, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe și mijloace de probă, precum și aparatură electronică susceptibil a fi  sustrasă din depozitul situat în sectorul 3.
 
Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi dispuse măsuri legale.