MENIU

Percheziții în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală. Valoare URIAȘĂ a veniturilor nedeclarate

Percheziții - imagine cu notă sugestivă

Miercuri dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul serviciilor de investigare a criminalității economice - Sectoarele 1 - 6, vor pune în executare 9 mandate de percheziție domiciliară (7 București, 2 Ilfov) și 8 ordonanțe de ridicare înscrisuri. 

"Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2019 - 2021, 8 societăți comerciale ar fi efectuat livrări de telefoane mobile, pe tot teritoriul țării, fără a evidenția în contabilitate veniturile realizate, în valoare de peste 9.000.000 de lei", informează Poliția Capitalei, într-un comunicat. 

Potrivit sursei citate, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.