MENIU

Percheziții la membrii unei grupări infracționale specializate în furturi de autoturisme

<p>Percheziţii &icirc;n Mogoşoaia: Suspecții ar fi furat bijuterii și bunuri &icirc;n valoare de 10.000 de lei</p>

Polițiștii dâmbovițeni efectuează, marți dimineața, opt percheziții la membrii unei grupări infracționale specializate în furturi de autoturisme.

''50 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu sprijinul colegilor din Buzău, Prahova, Giurgiu, Teleorman și Ilfov, efectuează 8 percheziții domiciliare, în Ilfov și Călărași, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în furturi de autoturisme'', se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dâmbovița, citat de AGERPRES.

De asemenea, sunt efectuate controale la două parcuri de dezmembrări auto și sunt puse în executare 10 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, pentru audieri și luarea măsurilor legale ce se impun.

La activități participă și 50 de luptători de la serviciile pentru acțiuni speciale din Dâmbovița, Prahova, Giurgiu și Ilfov.

Membrii grupării sunt bănuiți că, în cursul acestui an, ar fi sustras 10 autoturisme, profitând de faptul că acestea erau neasigurate.

Prejudiciul cauzat este estimat la 40.000 de euro.