MENIU

Percheziții în Constanța și Mehedinți! Anchetă într-un dosar de înșelăciune prin metoda "Accidentul"

Polițiști din Mehedinți și Constanța efectuează, joi dimineață, percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda ”Accidentul”.

"La data de 1 septembrie a.c., polițiști de la inspectoratele de poliție județene Mehedinți și Constanța, sub supravegherea procurorului Parchetulului de pe lângă Judecătoria Orșova, efectuează 7 percheziții la patru persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de înșelăciune, prin metoda ”Accidentul”", se arată într-un comunicat al IGPR.

Astfel, din cercetări rezultă faptul că, în perioada 23 - 28 august 2016, aceștia ar fi înșelat 5 persoane din municipiile Drobeta Turnu Severin și Orșova.

Cei în cauză ar fi indus în eroare victimele, anunțându-le de presupuse accidente de circulație, în care ar fi fost implicați membrii ai familiilor, cerând în schimb sume de bani pentru a nu fi întocmite dosare penale.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 27.500 de euro și 42.000 de lei.

Vor fi puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale.

Mai multe articole despre:
poliţie Constanţa percheziţii