MENIU

Percheziții DNA la CJ Vâlcea, într-un dosar de corupție! Descinderile au loc după anumite reclamații

Mai multe percheziții sunt în desfășurare miercuri dimineață la sediul Consiliului Județean Vâlcea și la domiciliile unor angajați ai instituției.

Surse judiciare afirmă că perchezițiile procurorilor DNA l-ar viza pe directorul tehnic al instituției, Florea Mierluș, și licitațiile de asfaltare a unor drumuri județene, scrie Agerpres.

Aceasta este a doua descindere a DNA la sediul CJ Vâlcea în decurs de o lună, după ce procurorii DNA au efectuat percheziții într-un dosar privind lucrări efectuate cu fonduri europene în cazul CET Govora, cinci angajați ai instituției, inclusiv președintele Gheorghe Păsat, fiind oficial urmăriți penal în acest caz.

Vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat miercuri, potrivit sursei citate, că perchezițiile DNA vizează mai multe compartimente din cadrul instituției și că au la bază anumite "sesizări și reclamații".

"Da, există percheziții la această oră ale serviciului teritorial DNA Pitești, care vizează mai multe compartimente din cadrul CJ. Se adună documente. Este o procedură legală, mai multe informații nu am nici eu (...)", a precizat Bulacu.

Mai multe articole despre:
DNA percheziţii cj valcea